Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Anton Körberg. Bild: Jessica Gow/TT
Anton Körberg. Bild: Jessica Gow/TT

Anton Körberg tackar för stödet

Tim Berglings familj har hittills tigit men nu tackar hans halvbror Anton Körberg för allt stöd. "Ni har varit underbara" skriver han på Facebook.

Efter att 28-årige Tim Bergling, mer känd som världsstjärnan Avicii, i fredags påträffades död i Oman har Berglings familj tigit och via sin presskontakt Ebba Lindqvist bett att få sörja i fred. Men nu har Tim Berglings halvbror, Anton Körberg, gjort ett kort men känslofyllt uttalande på Facebook.

LÄS MER: Göteborgarna sörjer Avicii

"Tack till alla fantastiska människor runt omkring mig för era fina ord i en tuff tid. Ni är underbara. Jag älskar er!" skrev han vid 18-tiden på söndagen.

Snabbt fylldes kommentarsfältet av ledsna emojisar och hundratals röda hjärtan, styrkekramar och kondoleanser.

Hedrar Avicii

Aftonbladet har tidigare rapporterat om att hotellanläggningen Muscat Hills Resort i Oman där Avicii bodde dagarna innan han dog har hedrat den svenska världsstjärnan genom att spela hans musik i lobbyn. Enligt uppgifter till CNN är Tim Berglings föräldrar och familj nu på plats i Oman för att föra hem hans kropp.

LÄS MER: Avicii dominerar på Spotify

Tim Bergling var son till Klas Bergling och skådespelerskan Anki Lidén och halvbror till skådespelaren och programledaren Anton Körberg.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.