Anton Körberg.
Anton Körberg. Bild: Jessica Gow/TT

Anton Körberg tackar för stödet

Tim Berglings familj har hittills tigit men nu tackar hans halvbror Anton Körberg för allt stöd. "Ni har varit underbara" skriver han på Facebook.

ANNONS
|

Efter att 28-årige Tim Bergling, mer känd som världsstjärnan Avicii, i fredags påträffades död i Oman har Berglings familj tigit och via sin presskontakt Ebba Lindqvist bett att få sörja i fred. Men nu har Tim Berglings halvbror, Anton Körberg, gjort ett kort men känslofyllt uttalande på Facebook.

LÄS MER:Göteborgarna sörjer Avicii

"Tack till alla fantastiska människor runt omkring mig för era fina ord i en tuff tid. Ni är underbara. Jag älskar er!" skrev han vid 18-tiden på söndagen.

Snabbt fylldes kommentarsfältet av ledsna emojisar och hundratals röda hjärtan, styrkekramar och kondoleanser.

Hedrar Avicii

Aftonbladet har tidigare rapporterat om att hotellanläggningen Muscat Hills Resort i Oman där Avicii bodde dagarna innan han dog har hedrat den svenska världsstjärnan genom att spela hans musik i lobbyn. Enligt uppgifter till CNN är Tim Berglings föräldrar och familj nu på plats i Oman för att föra hem hans kropp.

ANNONS

LÄS MER:Avicii dominerar på Spotify

Tim Bergling var son till Klas Bergling och skådespelerskan Anki Lidén och halvbror till skådespelaren och programledaren Anton Körberg.

ANNONS