Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

90-talsfesten kommer tillbaka i sommar

Aqua, Right Said Fred och Cascada kommer alla till Göteborg och Slottsskogen i sommar. Det är publiksuccén Vi som älskar 90-talet som ordnar ny nostalgifest.

I ett pressmeddelande skriver arrangören att man i år även "går in på 00-talet" med en hel rad artister som ska skaka liv i publiken. Precis som förra året är det Göteborg, Stockholm och Helsingborg som får besök av festivalen.

LÄS MER: Tio saker du inte visste om 90-talsbanden

Till Göteborg kommer festivalen för tredje gången. Datumet som du ska skriva upp i almanackan är 13 juli och den här gången flyttar man tillbaka till Slottsskogsvallen, efter att förra året ha huserat på Bananpiren.

Göteborg missar Boyzlife

Hittills klara artister som kommer att spela i alla tre städer: Aqua, Vengaboys, Antiloop, DJ Sash!, Cascada, Right Said Fred, Snap Londonbeat, Eiffel 65, Da Buzz, Markoolio, Drömhus, Rob'n'Raz feat D-Flex, Dilba, Flexx, Me & My, Daze, N-Trance och Capella.

Däremot missar Göteborg Boyzlife (Brian McFadden från Westlife & Keith Duffy från Boyzone) som bara kommer att uppträda i Stockholm och Helsingborg.

Arrangören utlovar i pressmeddelandet att fler artister tillkommer. Maten till årets festival kommer att skötas av kocktrion Jonas Svensson, Melker Andersson och Daniel Coyet.

LÄS MER: De partajar som om det var 1993

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.