Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Montazami kämpar med dansen

Maria Montazami tar med sig Hollywood-glamouren till vårens omgång av "Let's dance". Hon har tränat ett tag men än går det inte som en dans. -Allt är jättesvårt! Höger och vänster, rätt fot och rätt hållning, säger hon.

En ny samling stjärnor knyter på sig dansskorna och låter svetten stänka på bästa sändningstid. I den åttonde säsongen av "Let's dance" möts bland annat en ung hjärtekrossare, en dokusåpaveteran, en fotomodell och ett curlingproffs.

Den deltagare som har fått tveklöst mest uppmärksamhet hittills är glamourdrottningen Maria Montazami, känd från TV 3:s "Svenska Hollywoodfruar". Hon lovar att ge järnet, ta ut svängarna och ta i från tårna när hon ställer sig på dansgolvet. Programmet är också en chans för Montazami att visa att vad hon kan.

-Jag tycker att det är jättekul att få visa att jag kan annat än att räkna tassels (tofsar) och bo i Hollywood, säger hon.

Får utstråla romantik

Förutom en lite skakig taktkänsla och krångel med hållningen har Maria Montazami haft svårt att hålla ordning på höger och vänster. Men det är inte bara kroppen som får sig en utmaning.

-Det är en jättebra challenge, även för psyket. Att få utstråla lite romantik, säger hon och sveper med handen i en dramatisk gest.

Maria Montazami har aldrig dansat tidigare. Inför fredagens premiär har hon hunnit träna i några veckor, och utvecklingen går åt rätt håll. Även om hon villigt erkänner sina svagheter är hon också väl medveten om styrkorna.

-Jag är lång och otroligt... -Elegant!, fyller hennes danspartner Kristjan Lootus i.

Lönen en hemlighet

Det har tisslat och tasslats om att Maria Montazami håvar in en saftig lön på medverkan i "Let's dance", belopp uppemot miljonen har nämnts men själv är hon hemlighetsfull om den exakta summan.

-Jag får inte över en miljon kronor, säger hon och drar fingrarna som ett blixtlås över läpparna.

"Let's dance" har premiär på fredag 20.00 i TV 4. Övriga deltagare är artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, modellen Jennifer Åkerman, curlingstjärnan Anette Norberg, sportjournalisten Anna Brolin, artisten Erik Segerstedt, OS-medaljören Håkan Dahlby, programledaren Sofia Wistam, artisten Oscar Zia och dokusåpastjärnan Robert "Robban" Andersson.