Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Misshandlad på gatan – för att han är lik en kändis

Mario hann aldrig se knytnäven som golvade honom. Men det var gärningsmannens oväntade hälsning som upprörde honom mest.

New York-födde Mario Licato gick upp för trappan till tunnelbanestationen när han plötsligt fick ett knytnävsslag mot ansiktet. Mario säger att attacken kom från ingenstans.

– Jag blev alldeles golvad, och medan jag föll mot trappan hörde jag honom säga: "Det var för att du ser ut precis som Shia Labeouf!", säger han till The Gothamist.

När han återfick medvetandet forsade blodet från näsan och hans glasögon var av på mitten. Ett par som bevittnade händelsen berättade att gärningsmannen var på väg ner för trappan när han helt oprovocerat slog till Mario. Utan att så mycket som sakta ner farten försvann han på tåget som stod inne på stationen.

– Jag var förvirrad. Jag blev ännu mer förvirrad när jag ställde mig upp och tänkte, "Är jag galen eller hörde jag honom säga 'Det här är för att du liknar Shia LaBeouf?'. Och paret sa: "Nope. Det var exakt vad han sa när han sprang ifrån dig".

 

A photo posted by Mario Licato (@mariolicato) on

Mario Licato chockades av attacken, men att han liknar den kände skådespelaren Shia LaBeouf kommer inte som någon större överraskning.

– Det händer så ofta. Det var därför jag visste att jag inte var galen. Jag har stoppats på gatan minst tio gånger de senaste tre åren, sägen han.

Två frågor vi ställer oss efter Marios berättelse: 1. Vad har Shia LaBeouf gjort gärningsmannen? 2. Är det här i själva verket ännu ett av Transformers-stjärnans märkliga konstprojekt?

 

A photo posted by Mario Licato (@mariolicato) on