Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

The Growlers påskfestar på Röda Sten.

Missa inte klubbarna i påsk!

Djungeltrumman tipsar om klubbarna som förgyller din påskhelg.

Fredag: Stuffa Releasefest & Knowel Tanzania Fundraising Party.Yaki-Da gör rum för två fester på fredag. Vid 22.00 tar producentduon Stuffa över stafettpinnen från Knowel, som tidigare under kvällen hållit välgörenhetsfest.

Fredag: What We Do Is Secret.Stockholmsklubbens premiär på Röda Sten bjuder på solskenspsykedelika i form av The Growlers.

Lördag: Efterfest för Gothenburg Roller Derby. När landskampen mot Danmark är slut, beger sig de rullande krigarna med fans mot Clooney’s. Där väntar efterfest med rollerdisco och burlesk!

Söndag: Klubb Care. Om det är något man har långhelger till, så är det klubbande på söndagar. Klubb Care firar ett år med fest på Jazzhuset och tre band live.

Torsdag: Alice B. Alltsedan Alice B vann GP Scen har hon erövrat Göteborg bit för bit. I kväll ställer hon sig på Jazzhusets scen där klubben Kokomo huserar. Klubben har dessutom gömt påskägg i lokalen.

Torsdag: Hästpojken. Hästpojken har precis släppt sin tredje platta, och berömmet låter inte vänta på sig. Alltsammans firas med livespelning på Klubb Instants påskupplaga.

Fredag: JaQe. Hiphopsverige räknar ner timmarna till Malmörapparen JaQes stora genombrott. För att det kommer, är alla överens om. Se honom på Goodlife på Nefertiti.

Lördag: Göteborg Balkan Festival. Musikens Hus firar påsken med balkanmusik. De bjudit in en handfull band som alla har ett mål: få dig att dansa.

Söndag och måndag: Totta 60-åtta. På måndag skulle Totta Näslund ha fyllt 68 år. Det uppmärksammar Nefertiti med en tvådagarsfestival där bland annat Mattias Hellberg och Jack Vreeswijk är med och hyllar artisten.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.