Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/5

Miriam Bryant om sin ADHD-utredning

"Jag har jättesvårt för att strukturera mitt liv", säger stjärnan i ny Faktum-intervju.

Miriam Bryant har ett tufft år bakom sig. Relationen med, och sedan uppbrottet, från pojkvännen Tommy Hey har tagit mycket energi. Nu är Miriam Bryant aktuell med epn Bye bye blue där samtliga låtar beskriver förhållandet.

I en färsk intervju med tidningen Faktum, som börjar säljas under tisdagen, säger hon att det är som att ha "haft cancer under ett år och sedan bli friskförklarad". Miriam Bryant berättar också att stressen och pressen har gjort att hon drabbats av håravfall, men att håret nu långsamt kommer tillbaka.

ADHD-utredning klar i höst

Till hösten hoppas sångerskan på en rejäl nystart både i livet och med musiken. För Faktum avslöjar Bryant att hon då också ska få resultatet av sin pågående ADHD-utredning. Bitvis lider hon av svåra koncentrationssvårigheter och har svårt att få struktur och ordning på tillvaron.

– Du vet, ibland om jag har mycket att göra så kan jag bara bli sittande på en stol och stirra rakt ut i luften i säkert 20 minuter. Jag har jättesvårt för att strukturera mitt liv och det är väl därför jag inte känner mig riktigt vuxen, säger Miriam Bryant till Faktum.

Vill bo i Haga eller Vasastan

Möjligen blir det också en flytt tillbaka till Göteborg efter några år i Stockholm och mycket tid i Berlin. 

– Tänk om jag gör det nu, bara så där. Flyttar tillbaka till Göteborg. Ja, jag skulle
verkligen kunna tänka mig det, säger Miriam Bryant och fortsätter:
– Då skulle jag vilja bo ... alltså det är väl en önskedröm bara ... men kanske i Vasastan eller Haga. Gud vad skönt det vore. Flytta hit nu. Och bara skita i alla jävlar i Stockholm! Tänk om jag ska göra det nu? Ja, jag tror jag gör det.