Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Foto: TT.

Miriam Bryant om Håkan Hellström-ryktet: Sinnesjukt

GP fick ett snack med Miriam Bryant för några veckor sedan. Givetvis passade vi på att prata med henne om idolen Håkan Hellström. Om hon redan då visste att hon ska stå på Ullevi på lördag så dolde hon det väl.

Miriam Bryant har lyssnat massor på Håkan Hellström. På ena handen har hon tatuerat in "mord", en hyllning till idolen (från låten Atombomb).

När GP träffade och intervjuade Miriam Bryant i Göteborg i slutet på april visste hon eventuellt inte om att hon ska sjunga med Håkan Hellström på Ullevi på lördag.

Eller så är hon bara duktig på att hålla tyst om det som är tänkt att bli en överraskning.

 

Vad betyder Håkan Hellström för dig?
- Jag är ett stort fan och hans musik har varit en viktig del av mitt liv. Hans musik har alltid provocerat fram mycket sorg ho mig, vilket jag gillar, han har satt ord på det man känner. Mitt bästa Håkankonsertminne var när han körde på taket på Storan. Det var en stor upplevelse, det var så fett och jag minns att jag grät massor.
 

Ska du gå på Håkan på Ullevi?
-Ja.
 

Ska du sjunga på scen?
-Det ... tror jag inte. Shit, alltså, herregud, det hade varit helt sinnessjukt. Men varför skulle han vilja ha mig med där? Han kanske tror att jag är ett galet fan.
 

Men skulle du tacka ja om du fick frågan?
-Jag skulle säkert börja gråta så mycket att jag inte hade fått fram något ja.