Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Miriam Bryant: "Kanske är bipolär"

I söndagens avsnitt av "Hellenius Hörna" gästar idrottsprofilen Ingemar Stenmark och stjärnan Miriam Bryant. Där öppnar hon upp sig om problemen i hemmet: "Jag får panik över livet. Varför försöker jag ens vara vuxen?", frågar Miriam Bryant sig själv i programmet.

I TV4:as program "Hellenius Hörna" möter David Hellenius, 42, kända profiler varje söndag. I veckans program gästar idrottslegenden Ingemar Stenmark, 60, och stjärnskottet Miriam Bryant, 25.

I programmet berättar sångerskan om problemen hemma och hennes ångest över att vara vuxen. David Helleinus undrar om hennes humör och säger att det verkar gå väldigt mycket upp och ner. Då håller Miriam Bryant med och berättar att morgonen är värst.

- Då vill jag inte gå upp ur sängen. Ibland har jag både den bästa och den sämsta dagen i mitt liv varje dag. Jag kanske är bipolär eller någonting. I somras var det jäkla stökigt i huvudet, men sedan så blev det lugnare, säger hon i programmet.

LÄS MER: Nicholas Bryant: "Miriam var helt knäpp"

"Får panik över livet"

Samtidigt berättar Miriam Bryant om hennes panik kring papper och räkningar.

- Det handlar inte om att jag inte kan betala dem. Men det är jobbigt. Jag får panik över livet. Varför försöker jag ens vara vuxen? Så har jag köpt en lägenhet, en cykel och en jävla hövding. Vad ska jag ha det för? Så får jag en elräkning så ska jag betala för den såklart.

Får hjälp med räkningar

Miriam Bryant berättar att hennes vänner hjälper henne med pappersarbete och att betala räkningar.

- Jag vet inte vad det är. Jag tycker det är obehagligt ibland att fungera. Att ha rutiner och sådär. Ibland finner jag mig själv gråtandes på golvet över de simplaste vardagsgrejerna. Jag har aldrig pratat om det här men jag har pappersfobi eller något. Något är det.

LÄS MER: Miriam Bryant: "Alltid lika gött och nervöst att uppträda på hemmaplan"

Avsnittet sänds söndag den 4 advent klockan 20.0 i TV4.