Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/16

Miriam Bryant: "Alltid lika gött och nervöst att uppträda på hemmaplan"

Publiken jublade när Miriam Bryant klev upp på scenen på Götaplatsen. "Tusen tack. Det här är helt sjukt Göteborg. Det är en stor ära för mig att vara här".

Peppen har varit stor inför Miriam Bryants spelning på Götaplatsen – både från publik och sångerskan själv. Under fredagskvällen gick en stor dröm i uppfyllelse för sångerskan när hon inför 35 000 framförde låtar som Push play, Serendipity och Så mycket bättre-låtarna Life is a flower och Ett sista glas. 

- Jag ska fira med mitt band, crew, pojkvän och familj med middag och ett glas rött, säger hon till GP efter spelningen. 

LÄS MER: Så bra var Miriam Bryant på Götaplatsen

19.15 klev Göteborgssångerskan upp på scenen tillsammans med Göteborgs symfoniker. "Alltid lika gött och nervöst att uppträda på hemmaplan. I afton går en stor dröm i uppfyllelse" skrev sångerskan på Instagram strax före spelningen. "Känns mäktigt. Vore oerhört pinigt om ingen kom".

Ison och Fille värmde upp publiken

Miriam Bryant behövde knappast vara orolig. Redan en timme innan spelningen började det fyllas upp på paradgatan upp mot Götaplatsen. Ison och Fille värmde upp publiken och spelade bland annat Handens fem fingrar från Så mycket bättre.

"Jag är Göteborgs självutnämnda förlorade dotter. Ni är mina adoptivföräldrar", ropade Miriam från scen. 

Redan i morgon lämnar hon Göteborg för att fortsätta sin turné.

- Tyvärr måste jag vidare och gigga men kommer nog spendera några dagar i Göteborg under början av nästa vecka.