Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

Miley Cyrus överraskade på studenthem - klädd som amerikanska flaggan

Natten till söndag dök världsstjärnan Miley Cyrus upp på ett studentboende vid Virginia University i USA för att uppmana studenter att lägga sin röst på Hillary Clinton, skriver Buzzfeed.

Iklädd en dräkt som liknade amerikanska flaggan knackade Miley Cyrus på dörrarna till studenterna vid Virginia Universitys rum - något som minst sagt väckte reaktioner. I stället för att prata om valet ville de flesta ta selfies med Miley Cyrus i stället, skriver Buzzfeed

Studenterna ska ha blivit chockade när de öppnade dörren och fick syn på artisten. Enligt nöjessajten skakade Miley Cyrus hand med alla hon träffade och presenterat sig: "Har ni någon aning om varför jag är här klädd som en amerikansk flagga, eller tror ni att det är bara för att jag är knäpp?"

Efter det ska hon ha förklarat att hon besöker universitet för att upplysa om varför man ska rösta på Hillary Clinton och inte Donald Trump. 

Miley Cyrus ska ha stannat kvar på studenboendet i flera timmar och under sitt besök twittrade stjärnan om sin kampanj: "Kampanj för Hillary Clinton i dag för att uppmuntra unga människor att rösta!!!!" 

 


 

 

Det är bara 17 dagar kvar till presidentvalet och valundersökningar visar jämna siffror mellan kandidaterna. Detta trots de senaste skandalerna kring Trump där uppgifter om misstänkta ofredanden mot kvinnor spridits i media. 

LÄS MER: Här hyllade Trump Clinton "Hon är en fantastisk kvinna"