Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Michelle Obama sjunger girl power-låt

Att USA:s första dam kommer att medverka i Carpool Karaoke är känt, men det har inte låtvalet varit. I morgon sänds programmet där Michelle Obama sjunger för flickors rätt till utbildning.

James Corden är värd för det amerikanska programmet The Late Late show, och en del i programmet är Carpool Karaoke där Corden tar med en kändis i en bil.

Veckans gäst är Michelle Obama som kommer att sjunga "This is for my girls", enligt The Hollywood Reporter. Låten är skriven av Grammy-vinnaren Diane Warren och framförs av artister som Kelly Clarkson, Missy Elliott, Janelle Monae, Kelly Rowland, Lea Michele och Zendaya. 

LÄS MER: Red Hot Chili Peppers skippade kläderna i Cordens bil

"This is for my girls" släpptes i mars efter att Michelle Obama höll ett tal på South by Southwest-festivalen i Texas och låten har beskrivits som ett "girl power anthem". Intäkterna från den går till Let Girls Learn, som är ett initativ av just Michelle Obama och president Barack Obama vars syfte är att ge fler flickor rätt till utbildning världen över. 

Tidigare gäster i programmet har bland andra varit Justin Bieber, Adele och Iggy Azalea. Programmet sänds på den amerikanska kanalen CBS under onsdagen.

LÄS MER: 5 anledningar att älska Adele

Här kan du se en förhandstitt: