Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Micael Bindefeld har gift sig

Micael Bindefeld överraskade vännerna på festen - gifte sig med sin stora kärlek Nicklas Sigurdsson. "Jag har precis gift mig med mitt livs kärlek", skriver festfixaren på Instagram.

Under en fest tillsammans med Sveriges kändiselit överraskade Bindefeld vännerna med att styra om festen till ett bröllop. Efter tjugo år tillsammans har kändisfestfixaren Micael Bindefeld gift sig med sin stora kärlek Nicklas Sigurdsson, skriver Expressen.

 "Jag har precis gift mig med mitt livs kärlek, Efter tjugo år tillsammans bestämde vi oss för att gifta oss och överraska vår son Simeon och alla våra vänner med en bröllopsfest - precis så som vi gillar att festa.... Förmodligen den bästa festen någonsin om ni frågar oss. Vi är väldigt glada och väldig trötta", skriver Bindefeld på Instagram. 

Blev föräldrar till sonen Simeon
Den 31 juli blev paret föräldrar till sonen Simeon. Även då lämnade festfixaren det lyckliga beskedet via sociala medier: "Vi är två överväldigade, tacksamma och väldigt, väldigt lyckliga pappor. Det här är verkligen den bästa av gåvor!", hälsade han i början av augusti. 

För bara ett år sedan sa Bindefeld till ICA-kuriren att han inte trodde att han skulle få några barn: "Det tåget har nog gått för min del". Men nu är festfixaren och kommunikationsstrategen både pappa och gift.