Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Mia Skäringer utmattad - inspelningar skjuts fram

Inspelningarna av TV4-serien Ack, Värmland skjuts på framtiden. Orsaken är att Mia Skäringer är sjukskriven på grund av utmattning.

Mia Skäringer har inte återhämtat sig från den utmattning som fick henne sjukskriven och stoppade hennes medverkan i uppföljaren till filmen Hundraåringen.

Nu tvingas hon ställa in inspelningarna av den andra säsongen av TV4:s Ack, Värmland, något som Expressen var först att skriva om.

I ett mejl till GP bekräftar TV4:s pressansvariga Caroline Nylander att Skäringers sjukdom stoppar inspelningarna. Inget nytt datum är satt för inspelningsstart.

"Det känns inte som något vi vill spekulera i, de kommer tas upp när förutsättningarna är rätt. I det här fallet kommer naturligtvis Mias hälsa i första hand" skriver Nylander.

Mia Skäringer har tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet att hon tvingats tacka nej till uppföljaren av filmen Hundraåringen på grund av att hon varit utmattad.

- Jag är sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. Sorgligt att inte kunna vara med. Men så välbehövligt med återhämtning och vila, sa hon för en månad sedan till tidningen.

Första säsongen av Ack, Värmland hade premiär 2015.