Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Matt Damon om Clooneys bebisbesked: Jag började nästan gråta

Hollywood-stjärnan George Clooney och hans fru Amal väntar tvillingar. Skådespelarkollegan Matt Damon fick däremot nys om nyheten redan i höstas. – Jag började nästan gråta, jag var så glad för hans skull.

Nyheten om att George och Amal Clooney väntar tvillingar dök upp under gårdagen. Men Georges kollega och vän Matt Damon har dock vetat om det hela sedan i höstas.

– Jag jobbade med honom i höstas när han drog mig till sidan och berättade det. Jag började nästan gråta, jag var så glad för hans skull. Jag frågade hur långt gången hon är och han svarar: Åtta veckor, säger Matt Damon till Entertainment Tonight Canada.

"Berätta inte för någon!"

Matt Damon, som själv har fyra barn, fortsatte med att förklara för George Clooney att han inte ska sprida nyheten för tidigt. 

– Är du galen? Berätta inte för någon mer. Känner du inte till tolvveckorsregeln? Såklart han inte känner till den, säger Matt.

LÄS MER: George Clooney får franskt hederspris

Skådespelaren erkänner därefter att han är otroligt glad för sin vän.

– Jag är glad för hans skull. Hon är fantastisk, verkligen på varenda sätt. Hon är en otrolig kvinna. De kommer vara fantastiska föräldrar, säger han. 

Flera filmer ihop 

Matt Damon och George Clooney har genom åren agerat tillsammans i en hel drös filmer. Inte minst "Oceans"-trilogin som slog igenom 2001.

För några år sedan kunde vi även se dem tillsammans i "The Monuments men" och senare i år dyker de upp i komedithrillern "Suburbicon".