Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Nu drar Krogveckan igång

Varje restaurang serverar en egenkomponerad tvårättersmeny för 200 kronor.

Tanken med Krogveckan är att folk ska testa nya restauranger som de tidigare inte har besökt. Besökare kan välja mellan 160 krogar över hela landet. Varje restaurang serverar en egenkomponerad tvårättersmeny för 200 kronor. När Krogveckan arrangerades i oktober förra året nappade 12 000 matgäster på erbjudandet.

Populäraste krogen den gången blev Stallmästaregården i Stockholm som hade nästan 1000 gäster. När årets Krogvecka nu drar igång den 8 april hoppas arrangörerna att man ska slå rekord och komma upp i 19 000 gäster.

Hittills har 13 000 personer bokat bord på någon av de restauranger som deltar.

Krogveckan pågår mellan den 8 april och den 17 april.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.