Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Inläggningen behöver inte kylas och håller i flera veckor.

Little Meats Jalapeños en Escabeche

Wyatt Cusicks picklade jalapeños är goda som de är, som ett tillbehör eller som en del i en tacofyllning.

Fräs lök och morötter i lite olja under omrörning tills löken är genomskinlig, ca 10 minuter.

Lägg i jalapeños och stek ytterligare 5 minuter. Rör i salt, tillsätt vinäger och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda tills jalapeñon är ljusgrön och mjuk, ca 20 minuter. 

Ta bort från värmen och tillsätt övriga ingredienser. Häll i en behållare och låt stå i minst ett dygn.

Inläggningen behöver inte kylas och håller i flera veckor.

Fler recept:

Rare beef taco med sotad vårlökscrema och hot sauce

Mexikanska Monarkins majstortillas

Tacos de Hongos