Asiatisk sallad med rostbiff och koriander

ANNONS
|

4 personer

1 timma

1 squash

1 gul paprika

1 bukett rädisor

1 rödlök

1 klyfta vattenmelon

½ kruka färsk koriander

200 g rostbiff, färdiggjord

100 g cashewnötter

Dressing:

1 msk finhackad ingefära

1 vitlöksklyfta, finhackad

1 röd chili, finhackad

1 lime, pressad saft

½ dl soja, japansk

1 msk socker

Skiva squashen i tunna skivor. Kärna ur paprikan och skär i strimlor. Skölj och skiva rädisor. Skala och skiva rödlöken. Skär melonen i mindre bitar. Grovhacka koriander. Varva alla grönsaker på ett fat med rostbiff och rostade nötter, som rostats i torr panna ett par minuter.

ANNONS

Blanda samman dressingen och skeda över salladen när det är dags att äta. Servera resten av dressingen i en skål vid sidan av.

ANNONS