Här är kvarterskrogen i våra drömmarRecensionHit skulle vi kunna ta med vem som helst utan att skämmas, skriver Uteätarna.
Här är sju krognyheter – från fisk till hantverkspastaDet senaste lasset av nya restauranger rör sig från Kville till Gamlestaden.
Torsken blir inte godare än på FiskekrogenRecensionKlassiska finkrogen är snubblande nära att bli en av Göteborgs främsta restauranger.
Brunnsparken får ny restaurang med takbarGym, kontor och krog med takbar – så blir kvarteret Johanna: ”Fantastisk utsikt”.
Robert Lagerström: Göteborgsfamiljens billiga öl är ett slag i ansiktetKrönika"Hur många krögare skulle mäkta med att sälja Stor stark för 35 kronor under två månader?"
playHär festar GP:s reporter på nattklubb i 24 timmar Häng med till Roy i Mölndal – krogen som aldrig stänger.
Bättre stämning än mat på nya italienarenRecensionHär finns förutsättningarna för att göra något riktigt bra – om man steppar upp i köket.
Här är stans bästa maträtt för alla som älskar såsKrögarparets mole har tagit sig från farmors sotiga lerkrukor i Mexiko till Göteborg.
Han driver en av världens bästa restaurangerFredrik Berselius vaknar varje dag med samma sak i huvudet: En tredje stjärna.
Stjärnkockens krog både imponerar och förbryllarRecensionEtt bra ställe för den som söker det trygga och klassiska, konstaterar Uteätarna.
Nu slår Göteborgs första pingispub upp portarnaPlatschefen: ”Undra om JO Waldner är bra på beer pong?”
Sju krognyheter – från destilleri till vinbarPasta, lokalt producerad sprit och japanska bowls finns bland tillskotten.
Knarkhandeln flyr från gatan – och in på krogenPolisen ökade närvaron på Andra Långgatan efter nya knarkvågen – hit rör sig langarna nu.
Så står sig hotellkrogen i konkurrensenRecensionBra ställe för ensamätaren – och den som vill få känslan av att vara på utflykt.
Ett välbehövligt tillskott i Linnéstans kroglivRecensionUteätarna imponeras av trendiga krogen: ”Mat som tillagats med omsorg och kärlek.”
Maträtten som förenar indiska smaker och älg”Tandooriälgen” går både att läsa och äta i Göteborg – och blir snart även tv-serie.
Stjärnkocken som blev vän med alla är död – familjen sörjer: ”Vi är förkrossade”Vännen: “Han var som att träffas av en solstråle”.
Så står sig den klassiska fiskrestaurangenRecensionMed en rik historia, ett unikt läge och dyra rätter kommer höga förväntningar.
Ikonisk Andra lång-pub stängd – hotas med blockadSyndikalisterna hotar med blockad efter obetalda löner.
Toppbetyg till finkrogen i Linné: ”En upplevelse för alla sinnen”RecensionÄr det här Göteborgs nästa stjärnkrog? Förutsättningarna finns, konstaterar Uteätarna.
Fullbokat och hajpat – så bra är Brasserie DrakenRecension”Det räcker inte med buller och bång för att skapa en bra krog”, skriver Uteätarna.
Fuska med smördeg – lyxiga rätter på nolltidReceptAnja Olaug Jelinek tipsar om tilltugg för festen, en vårlig paj och en genväg till danskt bröd.
Så lyckas du med den koreanska mattrendenRecept"K-food” väntas slå brett i Sverige 2024 – Maria Zihammou bjuder på tre goda rätter.
Middag på ett kick – tre supersnabba pastasåserReceptAnja Olaug Jelinek bjuder på enkla, goda rätter – och en genväg till hemgjord pasta.
Här är de godaste svenska ölen just nuDryckDet lokala sortimentet har fyllts på • Robert Lagerström tipsar om åtta nya guldkorn.
Hög nivå på ölen i februari – här är åtta favoriterDryckRobert Lagerström blandar från de två senaste lanseringarna i veckans tips.
Så smakar de svenska frukt- och bärvinernaDryckMarie Oskarsson har valt ut elva roliga fruktviner – varav ett är nytt från Göteborg.
Från källarexperiment till Nobelmiddagen – så blev svenska fruktviner en trendViner på frukt och bär tillverkas plötsligt i alla delar av landet, från Umeå till Göteborg.
Årets matbluff ska utses – här är finalisternaLakritsglass utan lakrits. • Norrländsk dryck från Småland. • Så röstar du.
Toppbetyg till finkrogen i Linné: ”En upplevelse för alla sinnen”RecensionÄr det här Göteborgs nästa stjärnkrog? Förutsättningarna finns, konstaterar Uteätarna.
Fullbokat och hajpat – så bra är Brasserie DrakenRecension”Det räcker inte med buller och bång för att skapa en bra krog”, skriver Uteätarna.
Fuska med smördeg – lyxiga rätter på nolltidReceptAnja Olaug Jelinek tipsar om tilltugg för festen, en vårlig paj och en genväg till danskt bröd.
Så lyckas du med den koreanska mattrendenRecept"K-food” väntas slå brett i Sverige 2024 – Maria Zihammou bjuder på tre goda rätter.
Middag på ett kick – tre supersnabba pastasåserReceptAnja Olaug Jelinek bjuder på enkla, goda rätter – och en genväg till hemgjord pasta.
Här är de godaste svenska ölen just nuDryckDet lokala sortimentet har fyllts på • Robert Lagerström tipsar om åtta nya guldkorn.
Hög nivå på ölen i februari – här är åtta favoriterDryckRobert Lagerström blandar från de två senaste lanseringarna i veckans tips.
Så smakar de svenska frukt- och bärvinernaDryckMarie Oskarsson har valt ut elva roliga fruktviner – varav ett är nytt från Göteborg.
Från källarexperiment till Nobelmiddagen – så blev svenska fruktviner en trendViner på frukt och bär tillverkas plötsligt i alla delar av landet, från Umeå till Göteborg.
Årets matbluff ska utses – här är finalisternaLakritsglass utan lakrits. • Norrländsk dryck från Småland. • Så röstar du.