Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Marcus Sjöberg är tillbaka i "Bonde söker fru" efter elva år. Pressbild.

Marcus söker revansch i "Bonde söker fru"

Marcus Sjöberg var med i den allra första säsongen av "Bonde söker fru" – utan att finna den stora kärleken. Nu är han tillbaka i programmet för att söka revansch.

Höstens "Bonde söker fru" i TV4 har kantats av avhopp. Först fann skogsbonden Leonora Vilhelmsson kärleken innan hon ens kommit till slottet – hon ersattes då av hjortbonden Joacim RIckling.

Sedan valde Fredrik Leandersson att skicka hem alla sina frierskor utom en. Yvonne Jansson fick stanna hos nötbonden och de fortsätter att dejta – men inte i tv.

"Lite för omogen"

I onsdagens avsnitt gjorde därför ännu en bonde entré. Marcus Sjöberg var med i programmet redan 2006 och nu gör han ett nytt försökt att hitta kärleken.

- Jag var ju med i den allra första säsongen av "Bonde söker fru", elva år sedan. Det här blir min andra chans, säger köttbonden i programmet.

Marcus Sjöberg tycker att han har mognat sedan sist.

- Det känns skönt att få en andra chans för dels så var jag nog lite för omogen, jag tog det inte på allvar riktigt. Den här gången kommer det att gå vägen, jag går in i det här med en helt annan inställning. Då var jag en pojkspoling, i dag har jag mer landat.

Enorm kärlekslängtan

I programmet fick tittarna se tre frierskor flytta in på gården i Bönarp. Nästa vecka kommer ytterligare en och Marcus Sjöberg har stora förhoppningar.

- Min längtan efter kärlek har varit enorm i många år nu. Jag har varit ordentligt kär kanske två gånger i mitt liv och jag vill uppleva samma känsla igen.