Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Mannerströms ilska mot sågningen: "Äldreförakt"

Göteborgs-Postens krönikör Johanna Hagström skriver att det är dags för Leif Mannerström att lämna juryn i Sveriges mästerkock. Något som har gjort storkrögaren fly förbannad. – Jag kommer tacka ja med glädje till en ny säsong och hälsa till henne i teverutan, säger han.

Göteborgs-Postens Johanna Hagström skriver att det är dags för Leif Mannerström att lämna juryn i Sveriges mästerkock och lämna över till någon ny stark personlighet. Programmet behöver enligt henne en nödvändig förnyelse. I krönikan benämner hon Mannerström som både gubbstrutt och silverrygg, då hon tycker att han har varit med tillräckligt länge. Och krönikan har fått stjärnkocken att reagera. 

Johanna Hagström skriver bland annat: "TV4 har förstås gjort sitt yttersta för att smörja och övertala tittarfavoriten att skriva på för en säsong till, och en till, men jag tycker helt allvarligt att det är dags att tänka på refrängen, äta upp desserten och lämna in förklädet".

Han berättar att han blivit fly förbannad när han läste tidningen i morse. 
Vad är det för sätt? Att kalla mig både det ena och det andra, jag har aldrig råkat ut för det äldreföraktet tidigare säger, Mannerström.

Hur kändes det att läsa detta?
– Jag blir inte ledsen, jag blir fly förbannad.

Men Johanna Hagström verkar inte tycka att Mannerström har kul i programmet och skriver: "Det som har varit mest iögonfallande på sistone är att Mannerström själv inte tycks ha roligt. Han har säkert många roliga idéer att förverkliga, men inte i Sveriges mästerkock. Där har han stagnerat."

Om det blir någon ny säsong för Mannerström i Sveriges mästerkock är ännu inte klart.
– Jag har inte bestämt mig ännu. Jag ska på en förhandling inför nästa säsong i Stockholm i övermorgon. 

Efter en stunds tystnad fortsätter Leif Mannerström:
– Som jag känner nu så kommer jag tacka ja med glädje och hälsa till henne i teverutan.