Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Mannen som häcklade Amy Schumer ångrar sig

Nu försöker mannen som ropade en sexistisk kommentar till den amerikanska komikern Amy Schumer i Stockholm att förklara hur han tänkte, uppger Sveriges Radio.

Han hade inte ätit något, bara druckit. I sitt berusade tillstånd så tänkte han att det skulle vara kul att häckla Amy Schumer lite.

- Det vart lite fel. Men sättet hon körde över mig på var klockrent, det var just det jag var ute efter, säger mannen, som inte vill uppge sitt namn, till PP3 i Sveriges Radio.

Det var redan under inledningsminuterna av Amy Schumers show på Hovet som han skrek "show us your tits". Hon svarade "Jag visar brösten när jag vill. Gör du det igen får du säga det till folk på parkeringen".

LÄS MER: "Har du fått höra kommentarer om din pung eller kuk på jobbet?"

Strax efteråt ropade han något mer och blev utkastad. Själv hävdar han att han absolut inte sa något sexistiskt den andra gången.

- Efter att hon hotade med att slänga ut mig sa jag "I'll still love you anyway". Jag tror inte att hon hörde vad jag sa, utan hon hörde bara att jag pratade.

Historien har fått internationell spridning, bland annat därför att Amy Schumers eget team filmade det hela och la ut det på nätet.

"Nu mår jag som en påse skit"

Till radioprogrammet säger killen att han ångrar sig djupt.

- Jag mådde så dåligt efteråt att jag fortsatte dricka. Nu mår jag som en påse skit. Det var absolut inte meningen att jag skulle låta så sexistisk eller kränkande, jag har full respekt för kvinnor.