Malin Berghagens första ord – efter Lasses död

Lasse Berghagen död sörjdes av otaliga runtom i Sverige. Nu tackar Malin Berghagen för stödet efter hennes pappas bortgång.
”Det blev en väldigt vacker dag trots allt”, skriver hon på Instagram.

ANNONS
|

Lasse Berghagen sjuk under en tid och tidigare i september kom nyheten att den folkkäre artisten låg nedsövd i flera veckor efter en operation.

Men han återhämtade sig aldrig helt från operationen och under torsdagen meddelade hans dotter Malin att Lasse Berghagen hade dött, 78 år gammal.

Beskedet sörjdes av många.

”Lasse var en sällsam artist med en fantastisk bredd. Med tillgång till naturlyrik och komik i en underbar blandning. Och en toppenkompis. En av de bästa”, skrev bland annat komikern Sissela Kyle, som jobbade med Lasse Berghagen på Chinarevyn, i ett sms till GP.

Även Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) valde att visa sin kärlek till Lasse Berghagen.

ANNONS

Malin Berghagens första ord

Kärleken till Lasse Berghagen har inte gått Malin Berghagen obemärkt förbi. Natten till fredagen gick hon ut på Instagram och tackade för det varma stödet efter hennes pappas bortgång.

”Det blev en väldigt vacker dag trots allt. Tack för all er kärlek och omtanke om oss. Orkar inte skriva mer än så just nu. Ska försöka sova… Men innerlig tack”, skev hon.

LÄS MER:Utan Lasse Berghagen – ingen ”Allsång på Skansen”

LÄS MER:Lasse Berghagen är död

LÄS MER:Lasse Berghagens liv i bilder

LÄS MER:Så minns vännerna Lasse Berghagen

ANNONS