Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/4

Madonna twerkade - utsätts för näthat

Madonna har blivit utsatt för en enorm hatstorm i sociala medier. Anledningen? Hon har uttalat sig negativt om Donald Trump och twerkat i tv: "Förlåt jag mår illa. Har någon en hink - vänta lite", sa tv-värden Piers Morgan i direktsändning.

Med en selfie tillsammans med talkshow-värden James Corden lät superstjärnan omvärlden veta att det var hennes tur att sätta sig i en bil och sjunga tillsammans med Corden i inslaget som blivit omåttligt populärt.

LÄS MER: Madonna i Carpool karaoke

Men när en teaser för kommande avsnitt publicerades möttes Madonna av hat i sociala medier. I klippet gör hon en såkallad "twerk". Alltså att skaka rumpan.

Texten fortsätter efter klippet

En som reagerat med hat och fått uppmärksamhet är den 51-åriga tv-programledaren Piers Morgan, skriver nyhetssajten Daily mail.  I direktsändning sa han "Förlåt jag mår illa. Har någon en hink - vänta lite", och låtsades spy i burken. Dessutom menade han att man som 58-åring inte fick dansa på detta sätt. Och han tweetade samma "skämt":

Men det är inte det enda som har varit grund till en hatstorm mot superstjärnan Madonna. I en intervju med Billboard berättar hon om Donald Trumps vinst i det amerikanska presidentvalet och hennes reaktioner.

"Kvinnorna förrådde oss"

- Det kändes som om någon dog. Det kändes som en kombination av hjärtekross och svek när någon du älskar mer än allt annat lämnar dig. Och också döden. Jag känner så varje morgon. Jag brukar vakna och säga "Åh vänta Donald Trump är fortfarande president" och att det inte var en dröm. Det känns som kvinnorna förrådde oss, sa hon nyligen till Billboard.

På grund av detta uttalande och teaservideon stormar folk i sociala medier. De kallar Madonna för kvinnoförnedrande ord, vill att hon ska sluta vara amerikan och hånar hennes ålder.

Madonna har i skrivande stund svarat med tystnad.