Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Madonna vill inte bli biopic. I ett inlägg på Instagram skriver hon att ingen annan än hon själv kan berätta hennes historia. Arkivbild.

Madonna är missnöjd med kommande biopic

Madonnas liv blir film, skriver Hollywood reporter. Debutmanusförfattaren Elyse Hollander, som tidigare varit assistent till regissören Alejandro González Iñárritu under inspelningarna av "Birdman", har skrivit "Blonde ambition" som nu köpts upp av storstudion Universal.

Filmen utspelar sig under tidigt 80-tal när Madonna arbetar med sin första skiva och stångas mot en mansdominerad musikindustri. Manuset innehåller även en kärlekshistoria.

Men "Blond ambitions" huvudperson verkar allt annat än nöjd med att bli film. Utan att nämna filmprojektet specifikt skriver Madonna ett inlägg på Instagram som är svårt att tolka som något annat än en sågning.

"Ingen vet vad jag vet och vad jag sett. Bara jag kan berätta min historia. Alla andra som försöker är charlataner och dårar som söker snabb tillfredställelse utan att göra grovjobbet. Det är en sjukdom i vårt samhälle."