Netflix dejtingserie ”Love is blind” kommer till Sverige, och söker deltagare i åldrarna 25 till 45 år.
Netflix dejtingserie ”Love is blind” kommer till Sverige, och söker deltagare i åldrarna 25 till 45 år. Bild: Netflix

”Love is blind” kommer till Sverige – söker deltagare

Netflix dejtingserie ”Love is blind” kommer till Sverige. Nu söker produktionsbolaget Mastiff singlar mellan 25 och 45 år som kan tänka sig att dejta i blindo.

ANNONS
|

”Love is blind” är en dejtingserie som går ut på att deltagarna får dejta varandra under en vecka, utan att få se varandra. Om par bildas måste de fria och säga ja för att få gå vidare till nästa moment. Efter parbildningen får alla deltagare se varandra, och paren får i tre veckor träffa varandras familjer, flytta ihop och eventuellt gifta sig.

Programmet är en amerikansk produktion som hade premiär på Netflix 2020. Den tredje säsongen hade premiär i oktober och har legat på Netflix topp tio-lista i 47 länder. De tre säsonger som visats har resulterat i sex äktenskap och två skilsmässor. Hittills har det kommit en brasiliansk och en japansk upplaga. Nu är det alltså Sveriges tur.

ANNONS

När serien får premiär är ännu inte bestämt, men det går att söka till programmet redan nu – om man singel och mellan 25 och 45 år. I ansökan behöver man beskriva vad man söker i en framtida partner och i en relation, och vilka egenskaper och värderingar man tycker är viktigast. Men ska även ladda upp bilder på sig själv och spela in en videopresentation.

Läs mer i GP Kultur:

LÄS MER:Elvabarnsmamman Tintin aktuell i ny dokusåpa

LÄS MER:Amazon Prime storsatsar på svenska stjärnor

LÄS MER:Reality-tv kan aldrig bli etisk

LÄS MER:Här är alla deltagare i ”Bachelor” 2022

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS