Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lottas besked om framtiden

– Jag ska fortsätta med Lotta på Liseberg, vare sig det är kontraktskrivet eller inte, säger Lotta Engberg, till Expressen.

TV4 har hittills inte velat ge besked om Lotta Engberg kommer fortsätta leda ytterligare en säsong av "Lotta på Liseberg". Men nu säger Lotta Engberg att hon planerar att fortsätta oavsett kanalens besked, rapporterar Expressen.

Lotta Enberg, 53, som lett programmet sedan 2009 säger till tidningen att hon har svårt att se varför samarbetet mellan henne och tv-kanalen inte skulle fortsätta under ytterligare en säsong.

Hon medger dock att hon inte är säker på hur långt hennes nuvarande kontrakt sträcker sig. En detalj som Lotta Engberg inte lägger för stort fokus på.

– Jag ska fortsätta med Lotta på Liseberg, vare sig det är kontrakt är skrivet eller inte. Är det inte det, så gör vi det, säger hon till Expressen.

Nöjda med samarbetet

Jonathan Nordin, programansvarig för "Lotta på Liseberg" på TV4 ska enligt tidningen ha meddelat i ett sms att man från kanalens håll är nöjda med samarbetet med Engberg, men att besked om en framtida säsong kommer att dröja till i alla fall vinterhalvåret 2016.