Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Live med en återfallsentreprenör

Liv, död, förtroende och framtidshopp när finansmannen och entreprenören Sven Hagströmer livesände sitt sommarprogram.

Finansmannen Sven Hagströmer beskriver sig själv som en "återfallsentreprenör" och tycks värna om alla former av frihet. Det är i alla fall ämnet han återvänder till gång på gång i sitt sommarprogram. Kanske är det rentav det som fått honom att sända det live. Efter en effektiv inledning in medias res där Sven Hagströmer är med om en otäck flygolycka fortsätter programmet som en sommartypisk livsgenomgång.

Den avgörande skillnaden är att Sven Hagströmer tack och lov är en engagerande och duktig berättare med insiktsfulla reflektioner som stakar sig försvinnande få gånger under sändningen. Fast ibland blir det kanske väl spretigt och lite för mycket av en tacksägelseturné för fina människor Sven träffat genom åren.

Den sista tredjedelen ägnar Sven Hagströmer åt mer aktuella ämnen som intresserar honom och det blir mer av korta krönikor om saker som socialt arbete, skolan, Kina med mera där han inte sällan är engagerad i något slags projekt.

Sven Hagströmer säger att hans fokus genom livet oftast legat på sidointressen. Något som verkar gälla än i dag, till båda hans och vår stora glädje.