Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Liten kille rappar - då dyker Stor upp

13-åriga David Zozo skulle spela in en musikvideo med sina vänner på en parkeringsplats i Tynnered.Men helt plötsligt dök rapparen Stor upp.– Han frågade om han fick droppa en freestyle, säger David Zozo.

David Zoza, 13, har rappat i cirka ett år.

– Min pappa är sångare, så jag har följt hans fotspår, säger David Zozo.

Och Göteborgskillen har stora ambitioner med sin musik.

– Jag vill sätta Tynnered på kartan, säger han.

Och målet är inte allt för långt borta. I skrivande stund har hans nya musikvideo fått närmare 30 000 visningar på Facebook. Och musikvideon är lite annorlunda än vad man kan förvänta sig. Tanken var att samla hans vänner och ett gäng bilar för att spela in en freestyle. Men helt plötsligt dök rapparen Stor upp, mitt i inspelningen.

– Jag började rappa sen rullade det förbi en bil. Jag fortsatte rappa för jag trodde det var en vanlig person som ville kolla lite. Sen öppnades bilen, då blev jag chockad och glad när jag såg att Stor var i den, säger David Zozo och fortsätter:

– Så han frågade om han fick droppa en freestyle. Sen var han kvar lite vi hälsade på varandra och sen gick han.

Och Stor har kommenterat händelsen på sin Instagram:

– Haha jag och den här lilla geen David Zozo gjorde tydligen en Facebook hit Haha 20k på 20h. Börja garva imorse när jag såg klippet. Igår stressade jag till en sound check, sen såg vi han och hans grabbar som kicka rhymes så jag hoppa in och ut från i araban stressen och körde med han, skriver rapparen Stor.

Och just Stor är en hiphopartist som David Zozo gillar extra mycket.

– Jag gillar hans musikkänsla och det han rappar, säger David Zozo.