Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Lindsay Lohans krav: Pengar och Putin

Ryska Channel 1 vill ha med Lindsay Lohan i en talkshow, men för att skandaldrottningen ska ställa upp har hon en lång lista med krav som behöver uppfyllas - bland annat en träff med Putin.

För att Lindsay Lohan ska medverka i en rysk talkshow har hon en lång lista med krav som behöver uppfyllas, skriver TMZ

Det är ryska tv-kanalen Channel 1 som vill intervjua skådespelerskan om hennes uppbrott med ex-mannen Egor Tarabasov, 23. Men för att Lindsay ska ställa upp på något sådant har hon höga krav. Bland annat att hon flygs in med privatjet, ett år ryskt visum, över fem miljoner kronor, hårvård och manikyr på privatplanet, en svit på lyxhotell och sist men inte minst en date president Vladimir Putin - eftersom hon vill bli fotad ihop med honom.

Enligt TMZ pågår det en förhandling med tv-kanalen där flera av kraven redan har uppfyllts. 

Bröt upp med fästmannen

För några veckor sedan bröt Lindsay Lohan upp med fästmannen Egor Tarabasov efter flera dramatiska bråk som skapat rubriker världen över. I början av augusti väckte Lohan hela grannskapet när hon vädjade om hjälp från sin balkong: "Han ströp mig just, han dödade mig nästan", skrek hon. Kort där efter talade hon ut om parets relation i The Mail on Sunday. 

- Det är inte första gången. Det är det som är problemet. Men den här gången var det någon som såg, sa hon till tidningen. 

LÄS MER: Lindsay Lohan: "Han attackerade mig"