Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/3

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Lindsay Lohans finger skars av

Lindsay Lohan förlorade en del av fingret under en båtolycka. "Det gör så ont", säger hon i en video på Snapchat.

I söndags var den skandalomsusade skådespelerskan Lindsay Lohan med om en dramatisk båtolycka i Turkiet där hon förlorade en del av sitt finger, skriver nöjessajten TMZ

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Det ska ha varit när Lindsay försökte dra upp båtens ankare som hon fastnade i ankarkedjan och skar av toppen av ett finger. Efter det drogs hon ned i vattnet och fick kämpa för att ta sig upp, skriver nöjessajten. 

Vännerna hittade del av fingret

Uppe på däck hittade hennes vänner fingerdelen som skurits loss av kedjan. Skådespelerskan fick föras akut till sjukhus för en plastikoperation. "Det här är resultatet av att jag försökte hjälpa till med ankaret. Det gör så ont", säger hon i en video på Snapchat och visar upp sitt finger inlindat i ett bandage. 

"Han dödade mig nästan"

Det har stormat en hel del kring Lindsay Lohan det senaste, i somras bröt hon upp med exmannen Egor Tarabasov efter ett stort bråk där Lohan skrek efter hjälp från sin balkong. "Han ströp mig just, han dödade mig nästan", ska hon ha ropat till grannarna som kallade på polis. 

I augusti talade hon ut i tidningen The Mail on Sunday om sitt stormiga förhållande och berättade att det inte var första gången som hon blivit slagen. 

LÄS MER: Lindsay Lohan talar ut om bråket: "Det är inte första gången han slår mig"

Lindsay Lohan startade sin karriär redan som barn med filmen Föräldrafällan och är bland annat känd för sin huvudroll i Mean Girls.