Lindsay Lohans finger skars av

ANNONS

I söndags var den skandalomsusade skådespelerskan Lindsay Lohan med om en dramatisk båtolycka i Turkiet där hon förlorade en del av sitt finger, skriver nöjessajten TMZ.

Det ska ha varit när Lindsayförsökte dra upp båtens ankaresomhon fastnade i ankarkedjan och skar av toppen av ett finger. Efter det drogs hon ned i vattnet och fick kämpa för att ta sig upp, skriver nöjessajten.

Vännerna hittade del av fingret

Uppe på däck hittade hennes vänner fingerdelen som skurits loss avkedjan.Skådespelerskan fickföras akuttill sjukhus för en plastikoperation."Det här är resultatet av att jag försökte hjälpa till med ankaret.Det gör så ont", säger hon i en video på Snapchatoch visar upp sitt finger inlindat iett bandage.

ANNONS

"Han dödade mig nästan"

Det har stormat en hel del kring Lindsay Lohan det senaste, i somras bröt hon upp med exmannenEgor Tarabasov efter ett stort bråk där Lohan skrek efter hjälp från sin balkong. "Han ströp mig just, han dödade mig nästan", ska hon ha ropat till grannarna som kallade på polis.

I augusti talade hon ut i tidningen The Mail on Sunday om sitt stormiga förhållande och berättade att det inte var första gången som hon blivit slagen.

LÄS MER: Lindsay Lohan talar ut om bråket: "Det är inte första gången han slår mig"

Lindsay Lohan startade sin karriär redan som barn med filmen Föräldrafällan och är bland annat känd för sin huvudroll i Mean Girls.

ANNONS