Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

MALMÖ 2017-02-11

Lindgren gjorde succé med pappakroppen

Förra veckan stal Hasse Andersson showen som rockstjärna, nu var det David Lindgren som fick briljera i mellanakten. Hans Mello-medley lockade mest jubel av alla i Malmö Arena.

Det var ett 20-tal Mellolåtar som hade mixats ihop till en enda med danssteg och kostymer och hattar och ballonger och...

...Ja, en helt galen blandning.

- Det var en sådan urladdning att få köra det numret. Vi har ju repat en del, jag har brunnit mycket för det själv. Jag har varit med och gjort numret, så det var häftigt att känna att jag fick ett sånt gensvar, säger Lindgren.

Skojade om kroppen

Det slutade med att David Lindgren stod naken – förutom ett par kalsonger – framför tre miljoner tv-tittare och skojade om sin fluffiga pappakropp efter fredagsmys med chips.

TT: Du inser att det är rätt taskigt mot alla oss som har en riktig pappakropp?

- Haha. Jag har ju en pappakropp, jag har ju småbarn... och jag är ju inte lika vältränad som de som brukar ta av sig kläderna på scen. Det har inte varit helt självklart att stå i bara kallingarna sådär. Jag har tänkt mycket på det, om jag verkligen ska kunna göra det. Jag vill bjuda på mig själv och visa min humor, och det tycker jag att jag lyckades med.

Henry näst på tur

Nästa vecka är det Clara Henrys tur att briljera i mellanakten.

- Inte jämföra nu... men det kommer att bli fantastiskt nästa vecka också. Jag är dödsnervös. Jag brukar ju inte dansa i vanliga fall. Mycket glitter blir det och det kommer komma en överraskning också, säger hon.