Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hanna Ferm och Liamoo efter lördagens final i Melodifestivalen på Friends Arena.

Liamoo och Hanna Ferm: Vi är soloartister

16-åriga stjärnskottet Bishara knep andraplatsen i Melodifestivalen efter suveränen John Lundvik. Topptippade duon Liamoo och Hanna Ferm, som nu fortsätter som soloartister, fick nöja sig med en tredjeplacering.

- Jag är så tacksam, verkligen. Jag gjorde mitt bästa och nu står jag här som tvåa, det är bara helt galet, säger Bishara.

TT: Det finns ingen bitterhet över att inte ta förstaplatsen?

- Nej, faktiskt inte. Jag gjorde mitt bästa, och att komma tvåa är inte dåligt. John är så underbar och han är så förtjänt vinsten.

TT: Hur kommer det att kännas att gå tillbaka till skolan efter detta?

- Haha, det jag vet inte. Jag har inte hunnit tänka så långt än! säger 16-åringen från Linköping.

Hanna Ferm och Liamoo, som precis som Bishara tippades som ett av de bidrag som skulle kunna störa John Lundvik, hamnade på precis lika många poäng som tvåan Bishara. Placeringsskillnaden beror på att Bishara fick en större del av rösterna från svenska folket.

Liamoo, Liam Cacatian Thomassen, ser tredjeplatsen som en "jäkla vinst".

- Jag kom sexa förra året, så jag har vunnit i kväll, vi har vunnit! Det här är så najs, att komma från lilla studion i Spånga och stå här, och vad var det, 15 miljoner röster? Wow.

- Ja, det känns jättebra att komma topp tre i ett sådant här starkt startfält, säger Hanna Ferm.

TT: Kommer ni att fortsätta göra musik som en duo?

- Jag kommer aldrig att säga nej till något, men inte just nu. Vi är soloartister, säger Liamoo, och får medhåll av Hanna Ferm.