Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

Letterman: Min son tycker skägget är läskigt

Dave Letterman trivs med livet som pensionerad talkshow-stjärna. Och tomteskägget bara fortsätter växa.

Dave Letterman, mannen som under 33 år ledde omåttligt populära talkshowen Late night with Dave Letterman, trivs bra som pensionär. Det alltmer vildvuxna skägget gör dessutom att han alltmer sällan blir igenkänd på gatan.

- Skägget är en påminnelse till mig själv om att jag var i en annan värld förut, nu hoppas jag hitta något nytt eller att något nytt ska hitta mig, säger Dave Letterman i en lång intervju med New York Times.

Gjorde klimatreportage i Indien

Letterman har inte helt slutat med tv. För en tid sedan var han i Indien och gjorde ett reportage om klimathotet för prestigefulla National Geographic Channel. Och han har inga tankar på att återuppta sin gamla karriär. 

- Jag saknar inte min show. Såhär i efterhand kan jag känna mig lite generad över att jag ägnade trettiotre år att fokusera så hårt late night-television, säger Letterman till New York Times.

Skägget får vara kvar

Och det ser ut som att skägget kommer att få vara kvar.

- Jag tröttnade helt enkelt på att raka mig varje dag. Men sedan blev det något annat, jag vet inte riktigt vad.Min familj har gett upp angående skägget, men min lille son tycker att det är läskigt, säger han och fortsätter:

- Folk är mycket trevligare mot mig nu, de känner väl att de behöver vara snälla mot en gammal man.