Leif "Loket" Olsson tillbaka till Bingolotto

Leif "Loket" Olsson, 74, kommer tillbaka till Bingolotto för att hoppa in när Ingvar Oldsberg är borta: "Jag har problem med min hälsa och ibland känner jag mig inte alls bra. Jag kör den 5 februari sedan får vi se", säger "Loket" till GT.

ANNONS
|

Leif "Loket" Olsson, 74, gör comeback som programledare i Bingolotto när Ingvar Oldsberg, 71, är borta, skriver GT.

– Jag har lovat att hoppa in när Ingvar är borta i februari, men lite orolig är jag allt. Jag känner mig inte alls bra, ibland känner jag mig yr och konstig, säger han till tidningen.

Bröllopsplaner och semester

För den ordinarie programledaren, Ingvar Oldsberg, ska ha semester. Sedan tidigare har GP kunnat berätta att den folkkära profilen ska åka till Kuba och gifta sig med kärleken Maria Sandeblad. Paret blir borta i tre veckor.

LÄS MER:Ingvar Oldsberg om ostron, trolleritabbar och bröllopsplanerna

ANNONS

– Jag hade möte med "Bingolotto"-teamet i går (onsdag), och det kändes bra. Det ska bli kul, jag hoppas det ska gå bra, men allt hänger ju på hälsan. Vi får ta ett program i taget, säger Leif "Loket" Olsson till GT.

Kämpat med hälsan

Men Leif "Loket" Olsson har sedan en tid tillbaka kämpat med hälsan. Bland annat fördes han akut till sjukhus 2012.

Leif Olsson ledde "Bingolotto" under åren1989-2000, men är sedan många år tillbaka pensionär. Han medverkade också då programmet firade 25-årsjubileum i oktober förra året.

LÄS MER:Storslagen nyårsfest för Ingvar Oldsberg

ANNONS