Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Ledin ber om ursäkt för svenska sommarlögnen

Tomas Ledin marknadsför sin nya låt "De dagar vi drömt om" genom att be svenska folket om ursäkt för att han genom sin musik presenterat en osann bild av den svenska sommaren.

I ett videoklipp visar Ledin upp ett Facebook-meddelande där han får frågan om när han ska ge en mer realistisk bild av sommaren. Användaren Martin säger att Tomas Ledins sommarkänslomusik får honom att se fram emot mot sommaren för att sedan mötas av "minusgrader och regn hela semestern".

- Jag har framkallat en hel del ångest och lidande med mina sommarlåtar. Så för att be dig och svenska folket om ursäkt och för att visa min ånger kommer jag att framföra min singel under lite mer realistiska midsommarförhållanden, säger Ledin i klippet och spelar sedan upp en del av sin nya singel i en varufrys.

Ledin verkar dock inte planera att ändra sin lögnaktiga bild eftersom delar av texten till "De dagar vi drömt om" lyder "äntligen den del om året då alla kläder faller av, vi slänger kylans bojor, du doppar din tå i ett svalkande hav."

Till Tomas Ledins försvar kan ju dock hans största hit "Sommaren är kort" ses som en tillförlitlig beskrivning av den svenska sommarens karaktär.