Zara Larsson gästar Peter Crouch TV-show

Det har kallats en ”bilkrasch” och fått mer uppmärksamhet för den kvinnliga programledarens urringningar än sitt innehåll. Nu gästar Zara Larsson fotbollsstjärnan Peter Crouchs sommarprogram.

ANNONS
|

Zara Larsson kom tillbaka till rampljuset i början av sommaren med nya singeln ”Love me land”, som hyllades av kollegor och kritiker. I kväll framför hon låten i den före detta Stoke City-spelaren Peter Crouch sommarprogram på BBC One.

Programmet ”Peter Crouch Save our summer” beskrivs av BBC som ett försök att ta de största namnen inom sport, komedi och musik tillbaka till tittarna, efter en coronavår då allt varit inställt.

Mottagandet har dock varit minst sagt ljummet.

Peter Crouch, som bland gör en populär podd, sägs i en recension läsa från telepromptern som ”ett vettskrämt kidnappningsoffer som vädjar till någon – vem som helst – att betala lösensumman.”

ANNONS

Hans medpresentatör Maya Jama uppmärksammas mer för sina urringade kläder än sin programledarinsats.

Programmet var från början tänkt att sändas i anslutning till fotbolls-EM, och då med större fokus på fotboll. Efter att mästerskapet ställdes in fick man snabbt göra om formatet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS