Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Felix "Pewdiepie" Kjellberg i Stockholm 2015. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Youtubestjärnan från Göteborg har gift sig

Felix "PewdiePie" Kjellberg från Göteborg har gjort sig känd över hela världen med sin Youtube-kanal. Nu har han och fästmön Marzia Bisognin gift sig, efter åtta år tillsammans.

Felix "Pewdiepie" Kjellberg är världens största Youtube-profil. Med 99,5 miljoner prenumeranter ligger han tvåa på listan över medieplattformens största konton där endast indiska musik- och filmproduktionsbolaget T-Series ligger före med 109 miljoner följare.

LÄS MER: Pewdiepie hotas igen av indiskt bolag

Kjellberg, som är född och uppvuxen i Göteborg, blev känd i början av 2010-talet framför allt för sina videoklipp på Youtube där han spelar dator- och tvspel och kommenterar spelen på ett humoristiskt sätt.

Via kanalen träffade han italienskan Marzia Bisognin, hans framtida flickvän, sambo och fästmö. Hon gjorde sig också ett namn på Youtube innan hon lade ner sin kanal med 6,7 miljoner prenumeranter.

Firade åtta år – med bröllop

Nu har paret gift sig, på dagen åtta år efter att de först blev tillsammans. På Instagram skriver Felix Kjellberg att han är den lyckligaste personen i världen:

"Jag har sådan tur att jag får dela mitt liv med den här fantastiska kvinnan."

Bläddra med pilarna för att se bilderna från bröllopet.

På sitt Instagramkonto skriver Marzia Bisognin att paret firade sin bröllopsdag med sina närmaste familjemedlemmar och vänner:

"Det var den vackraste dagen jag har varit med om, som jag kommer att minnas för alltid. Jag är så tacksam för alla personer som tog sig tiden att gästa evenemanget och firade vårt bröllop med oss. Jag är den lyckligaste människan i världen och helt uppfylld av kärlek. Otroligt extatisk över att få kalla Felix min man för resten av våra liv."

Bläddra med pilarna för att se bilderna från bröllopet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.