I maj kommer Whitesnake till Partille arena. Här är bandets sångare David Coverdale på Sweden Rock 2011.
I maj kommer Whitesnake till Partille arena. Här är bandets sångare David Coverdale på Sweden Rock 2011. Bild: Claudio Bresciani / TT

Whitesnake till Partille

Hårdrocksveteranerna Whitesnake kommer till Partille arena i vår. Med Europe som förband.

ANNONS
|

Partille arena fortsätter att imponera med sina bokningar. Knappt har den uppmärksammade P3 Guldgalan rullat ut förrän nyheten kommer om att Whitesnake är klart för en konsert i arenan.

Den 8 maj spelar bandet på Hovet i Stockholm och några dagar senare, tisdag 12 maj, gästar Whitesnake alltså Partille arena. Vid båda spelningarna följer även Europe med som förband.

– Vi är verkligen laddade och ser fram mot att spela på Hovet och i Partille arena, säger bandets sångare och legendariske frontfigur David Coverdale i en kommentar.

LÄS MER:A-ha kommer till Partille arena

Turnén är en fortsättning på förra årets "The Flesh and blood world tour" och spelningarna i Sverige kommer att innehålla låtar från bandets senaste album, Flesh & blood, samt deras största hits.

ANNONS

LÄS MER:Recension: Whitesnake - Flesh & Blood

Whitesnake bildades 1977 i London av David Coverdale, före detta sångare i Deep Purple, och har släppt flera platinasäljande album. Medlemmarna har skiftat lite genom åren men förutom David Coverdale består Whitesnake numera av Reb Beach, Joel Hoekstra, Michael Devin, Tommy Aldrigde och Michele Luppi.

Biljetterna släpps nu på fredag 31 januari kl 11

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS