Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Way Out Västtrafik sålde slut på tio minuter

Miriam Bryant, Jens Lekman och Little Dragon på en rullande spårvagn. Den 13 november har flera artister konsert på den ambulerande festivalen Way Out Västtrafik. Biljetterna, som kostar som en enkelbiljett, släpptes på fredagen – och tog slut inom några minuter.

En spårvagn är inte en stor konsertlokal. Varje spelning rymmer en publik på fyrtio personer så det gällde att vara snabb om man skulle knipa biljetter till Västtrafiks konsertsatsning Way Out Västtrafik.

Priset passade dessutom de flesta. En biljett till en av spelningarna kostade som en enkelbiljett, 34 kronor.

Klockan 10 på fredagen släpptes biljetterna till de sex spelningarna. När GP går in på hemsidan där biljetterna säljs tio minuter senare går det inte att få tag på några längre.

10.10 på fredagen möttes besökare på Ticketmaster av meddelandet att de ”inte kunde hitta det antal biljetter du sökte efter”. Bild: Ticketmaster
10.10 på fredagen möttes besökare på Ticketmaster av meddelandet att de ”inte kunde hitta det antal biljetter du sökte efter”. Bild: Ticketmaster

– Alla sex konserter är slutsålda. Vi kan konstatera att det har varit ett stort intresse, vilket är jättekul, säger Alice Roman, presskommunikatör på Västtrafik.

Lördag 13 november spelar Miriam Bryant, Stella Explorer, Raghd & Jelly Crystal, Jens Lekman, A36 och Little Dragon i olika omgångar (eller avgångar) mellan klockan 14.07 och 21.32.

Om man inte hann knipa en biljett kan man kanske trösta sig med att spelningarna strömmas live på Västtrafiks hemsida.

– För de som inte fick tag i några biljetter så finns fortfarande möjligheten att se konserterna där, säger Alice Roman.

LÄS MER: Festival på spårvagnarna – nu kommer Way Out Västtrafik

LÄS MER: Fler betalar resan än vad Västtrafiks app kan hantera

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.