Victor Leksell släpper ”Din låt” med Einár

Innan Einár mördades hann han göra en låt ihop med Victor Leksell. Nu meddelar Leksell att låten ”Din låt” släpps på fredag. ”Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten”, har han tidigare skrivit i sociala medier.

ANNONS
|

Fansen har väntat länge på att Victor Leksells och Einárs gemensamma låt ska släppas. Låten har hintats om sedan långt innan rapparen sköts till döds förra året och den senaste tiden har Leksell även framfört den live på festivalscener på Brännbollsyran i Umeå och Bayside festival i Helsingborg.

Nu bekräftar Victor Leksell att låten, som går under namnet ”Din låt”, släpps på fredag.

”Ur mörker växer kärlek och ljus. Vi saknar dig allihop kompis”, skriver Victor Leksell på sin Instagram, där han även lagt upp bilder på dem två tillsammans.

”Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten”

Nils ”Einár” Grönberg mördades 19 år gammal den 21 oktober 2021 i Hammarby Sjöstad i Stockholm. En av de som sörjde då var just vännen och kollegan Victor Leksell.

ANNONS

”Fan Nisse min älskade vän. Det skulle inte sluta såhär”, skrev Victor Leksell på Instagram då.

”Bror fan asså det gör så ont i mig. När du och jag pratade fanns ingenting annat än skapandet och musiken. Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten du och jag har gjort och försökt att få ut i ett år. Vi längtade efter att stå där på nån festival och få sjunga den tillsammans. Den Nisse som jag fick äran att lära känna var en varm och kärleksfull kille och det är så jag kommer minnas dig för alltid”, fortsatte han.

”Din låt” är producerad av göteborgaren Hampus Bergh, mest känd under artistnamnet Vinter.

LÄS MER:Victor Leksell om vännen Einár: ”Det skulle inte sluta så här”

LÄS MER:Victor Leksell till Liseberg i sommar – gör sin första spelning på Stora scenen

LÄS MER:Victor Leksell: ”I Göteborg vet ingen vem jag är”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS