Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Världsstjärnan meddelar att hon lägger av

Amerikanska rapparen Nicki Minaj, stjärnan bakom hitlåtar som ”Super bass”, ”Anaconda” och ”Starships”, slutar med musiken. "Jag har bestämt mig för att dra mig tillbaka, och skaffa familj" skriver hon på twitter.

På torsdagseftermiddagen meddelade 36-åriga Onika Tanya Maraj, mer känd under artistnamnet Nicki Minaj, att hon lägger av.

"Jag har bestämt mig för att dra mig tillbaka, och skaffa familj. Jag vet att ni är lyckliga nu. Till mina fans, fortsätt representera mig, gör det tills jag dör”, skriver hon.

Tweeten avslutas med "Älskar er för alltid." Följt av tre emojis: en puss, ett hjärta och en enhörning.

Under torsdagen rådde det till viss osäkerhet kring tweeten, om den skulle tas på allvar, eller om det mer var ett sätt att väcka uppmärksamhet eller en markering mot ospecificerade hatare.

Branschtidningen Variety som under torsdagskvällen rapporterade om avhoppet, fick inte svar på sin förfrågan om en mer uttömmande kommentar från artisten.

Nicki Minaj är tillsammans med Kenneth Petty, 40, som hon dejtade redan som tonåring. Pojkvännen har ett kriminellt förflutet vilket fått Minaj att försvara honom mot kritik från fans i sociala medier.

Paret har nu ansökt om hindersprövning och ett bröllop ska vara nära förestående. Nicki Minaj hade en inbokad turné i USA och Kanada med rapparen Future, men den blev uppskjuten. Tidigare i år ställde hon in flera spelningar i Europa.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.