Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

”Vänner” kom 1994 och är fortfarande i dag en oerhört populär tv-serie som hela tiden finner ny publik. Bild: Terence Patrick/HBO Max via AP
”Vänner” kom 1994 och är fortfarande i dag en oerhört populär tv-serie som hela tiden finner ny publik. Bild: Terence Patrick/HBO Max via AP

”Vänner”-kryssning anordnas för fansen

I maj släpptes den efterlängtade återföreningen av skådespelarna i ”Vänner”. Nästa år anordnas en kryssning för fans till tv-serien.

”Vänner” kom 1994 och är fortfarande i dag en oerhört populär tv-serie som ständigt lockar ny publik.

Den 27 maj i år kom ett reunionavsnitt av tv-serien.

Återföreningen är däremot inget spelavsnitt, utan består av att skådespelarna sitter placerade i en soffa framför fontänen i vinjetten och berättar minnen och besvarar frågor.

Nu har resebolaget Fana gått ut med att de arrangerar en ”Vänner”-kryssning för fans till tv-serien, skriver CNN.

Kryssningen har fått smeknamnet ”The one when they went on a cruise” efter den mall som avsnittens titlar följer där alla inleds med ”The one...”.

LÄS MER: Recension: ”Friends: The reunion” – HBO

Kryssningen har inget att göra med Warner Bros. som äger rättigheterna till ”Vänner”. Inga skådespelare från serien kommer heller att närvara.

Däremot flaggar de för att det kommer att finnas mycket att göra medan de befinner sig till sjöss, exempelvis ”Vänner”-quiz, kurser i matlagning och en utklädningstävling till sin favoritkaraktär i serien.

Resan inleds i maj 2022 och tar sju dagar. Den börjar och slutar i Fort Lauderdale i Florida med stopp i Key West, Cozumel i Mexico, George Town och Grand Cayman. Under stoppen kommer man att kunna göra utflykter som att besöka författaren Ernest Hemingways hus i Key West eller simma med delfiner och rockor.

Antalet gäster är begränsat till 500 stycken på en båt som i vanliga fall tar 2850 passagerare.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.