Kanye West och Kim Kardashian.
Kanye West och Kim Kardashian. Bild: Evan Agostini

Uppgifter: Kim och Kanye skiljer sig

Kim Kardashian och Kanye West går skilda vägar, enligt TMZ. Nyheten kommer efter flera veckors spekulation om parets äktenskap.

ANNONS
|

Kändisparet Kim Kardashian och Kanye West har ansökt om skilsmässa. Rapparen, designern och på senare tid även politikern Kanye West och Kim Kardashian har fyra barn tillsammans. Enligt TMZ ska de tillsammans ha vårdnaden om barnen.

Paret har varit gifta i sju år och under den tiden blivit ett populärkulturellt fenomen, bland annat genom realitysåpan Keeping Up with the Kardashians.

Kanye West slog igenom med albumet College Dropout 2004. Förutom musik har han även designat kläder. Kanye West ställde upp i det senaste presidentvalet men utan någon större framgång. I flera delstater anmälde han sin kandidatur för sent, vilket innebar att det inte gick att rösta på honom.

ANNONS

Kim Kardashian är en amerikansk fotomodell, tv-personlighet och har med åren blivit en av världens mest följda personer i sociala medier.

Ansökan om skilsmässa lämnades in vid en domstol i Los Angeles, enligt amerikanska medier.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS