Ulf Lundell under sin senaste spelning på Trädgårdsföreningen i augusti förra året.
Ulf Lundell under sin senaste spelning på Trädgårdsföreningen i augusti förra året. Bild: Andreas Carlsson/rockfoto.nu

Ulf Lundell har börjat blogga igen

Ulf Lundell har under flera år skrivit till och från på sin blogg "Badgers drift", den som senare spillde över i snart tre volymer av böckerna "Vardagar". Nu är Lundell aktiv igen och rapporterar bland annat om sina känslor kring corona.

ANNONS
|

Det var under lördagen som fansen upptäckte, och började dela, Ulf Lundells senaste dagsfärska inlägg.

"Det springs. Hit och dit. En meter till ens nästa, minst. Plexiglas för våra kära uthålliga kassörskor. En som jag ska helst hållas hemma, 70+, men jag har hållts i mitt väldigt länge. Jag är tränad för det här", skriver Ulf Lundell från huset på Österlen.

Han berättar också att det snart kommer att släppas inspelningar från julkonserterna på Berns i fjol. Och hintar dessutom om att det kanske är annat på gång också.

"Det pågår mystiska saker i källarstudios. Jag återkommer", avslutar han sitt inlägg.

ANNONS

Ulf Lundell har inbokat turné i sommar som bland annat innefattar en spelning i Göteborg den 7 augusti. Än så länge har det inte kommit några uppgifter om att han, liksom Lars Winnerbäck, skulle ställa in sin turné.

Däremot har Ulf Lundell tagit beslutet att ställa in sin traditionsenliga konstutställning i Simrishamn i påsk.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS