Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Jan Gradvall och Zannah Hultén har utgjort expertpanelen i TV4:s Stjärnornas stjärna, som leds av Petra Mede. Bild: Janerik Henriksson

TV4-profilen Zannah Hultén är död

Sångpedagogen, artisten och musikproducenten Zannah Hultén har gått bort, 62 år gammal, skriver Aftonbladet. Hon var senast med i juryn i TV4-programmet Stjärnornas stjärna.

- Vi är förkrossade av nyheten att Zannah gått bort, säger programmets exekutiva producent Hans Abrahamsson till Aftonbladet.

Efter en lång karriär som sångerska och artist var Zannah Hultén den här våren med som jurymedlem i TV4:s lördagssatsning Stjärnornas stjärna.

- Hon var en fantastisk person som vi fått äran att lära känna. Alla våra tankar går till Zannahs nära och kära, säger Hans Abrahamsson till Aftonbladet.

"Varje minut med henne var ljus"

Jurykollegan Jan Gradvall skriver om Zannah Hulténs bortgång på Instagram.

"Orkar egentligen inte skriva något, men frågor börjar strömma in ... var vänliga respektera att detta blir min enda kommentar. Den fantastiska Zannah Hultén och jag var tillsammans expertkommentatorer i 'Stjärnornas stjärna' i TV4. Varje minut med henne var ljus. Detta är bland det roligaste jag gjort. Hennes kunskaper om musik var unika, Zannah har varit sångcoach åt 75 procent av Artist-Sverige + Red Hot Chili Peppers. Efter program 4 den 7 april fick Zannah ett besked som gjorde att hon var tvungen att lämna programmet. Hon bad oss att enbart säga 'av personliga skäl'. Vi kände alla att hon var oersättlig, i de senaste 3 programmen har jag fått köra själv. Nu i kväll kommer beskedet från Zannahs dotter Iman att Zannah har somnat in. Det är obeskrivligt sorgligt. Det är bara drygt 3 veckor sen vi satt där. Alla tankar till Iman och Zannahs familj och enormt stora vänkrets." skriver Gradvall.

Fotnot: I en tidigare version av den här texten framgick det att Zannah Hultén blev 52 år gammal, något som inte stämmer. Hon blev 62 år och det är nu korrigerat. Vi ber om ursäkt för detta.

A post shared by jangradvall (@jangradvall) on

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.