Tommy Körberg och Lisa Ajax i nya säsongen av ”Lego masters”

Den 20 augusti är det premiär för årets säsong av TV4:s ”Lego masters”, där 16 deltagare tävlar om att bygga den mest kreativa legokonstruktionen. Nytt för i år är att folkkära kändisar kommer att dyka upp i olika avsnitt och visa upp sina legofärdigheter – bland andra Lisa Ajax, Anis don Demina och Tommy Körberg.

ANNONS
|

Återigen är det Mauri Hermundsson som leder den svenska versionen av ”Lego masters”, som bygger på ett brittiskt tv-koncept. Vid sin sida har han ”Brickmastern”, eller domaren, Magnus Göransson.

De 16 deltagarna kommer från hela landet och är i åldrarna 20–46. Liksom tidigare år är de indelade i lag om två och tävlar om att bygga stora legomodeller på tid. De bedöms sedan utifrån bland annat kreativitet och konstruktion.

Lisa Ajax bygger lego

Nytt för i år är att ett antal kändisar kommer att delta i programmet och visa upp sina legofärdigheter.

I spridda avsnitt kommer vi att få se poddaren och programledaren Edwin Törnblom, höjdhopparen Stefan Holm med sonen Melwin Holm, sångerskan Lisa Ajax, programledaren och komikern David Sundin, skådespelaren och komikern Pia Johansson, sångaren Tommy Körberg, artisten Sean Banan, samt artisten och programledaren Anis don Demina.

ANNONS

Kändisgästerna kommer både att bygga själva och kommentera deltagarnas byggen, och eventuellt blir det uppträdanden i programmet. I tidigare säsonger har gäster ryckt in som hjälpredor åt lagen, vilket även kommer att ske den här säsongen.

Årets deltagare i ”Lego masters”

Sergio Jaensson, 30 år, Vimmerby

Leonard von Wolcker, 36 år, Nyhamnsläge

Glenn Stark, 34 år, Tumba

Jimmy Skoglund, 43 år, Båstad

Peter Röhr, 32 år, Kil

Jonas Karlsson, 40 år, Skärblacka

Hanna Broberg, 33 år, Kalmar

Jennie Lindell, 34 år, Vittinge

Andreas Lenander, 39 år, Täby

Emma Friman, 34 år, Vålberg

Emil Ahlanzberg, 27 år, Stockholm

Johan Tedeståhl, 26 år, Stockholm

Björn Berglund, 44 år, Trelleborg

Olle Moquist, 20 år, Älvsjö

Jenny Wistbacka, 46 år, Eskilstuna

Jimmy Holmberg, 42 år, Eskilstuna

LÄS MER:Lego stänger dörren till Ryssland

LÄS MER:Legofigurer fajtas i "Lego brawls"

LÄS MER:Mauri träffar försvunna kändisar i TV4-program

LÄS MER:Stefan Holms båt i lego – ett hopp för barn med muskeldystrofi

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS