James Corden, programledare för ”The late late show” har fått covid - men mår bra.
James Corden, programledare för ”The late late show” har fått covid - men mår bra. Bild: Richard Shotwell

Talkshow-stjärnan James Corden ställer in - sjuk i covid

James Corden, talkshow-stjärnan känd från ”The late late show” på CBS har testat positivt för covid. ”Jag är tacksam att jag är fullvaccinerad och tack vare det mår bra”, skriver Corden på Instgram.

ANNONS
|

Efter att talkshow-profilerna Seth Meyers och Jimmy Fallon nyligen testat positivt för covid är det nu James Cordens tur.

Stjärnan, mest känd för inslaget ”carpool karaoke” där han kör bil, intervjuar och sjunger med stora artister, skriver på sitt Instagram att han testat positivt - men mår bra. Han konstaterar också att han tagit sina två vaccindoser plus den tredje ”booster-dosen”.

”Jag är fullvaccinerad, boostad, och kan därför konstatera att jag mår bra”, skriver James Corden som också meddelar att showen tar några dagars paus så att han hinner tillfriskna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS