SVT:s egna bilder bakom scenen på Melodifestivalen

Melodifestivalen har turnerat färdigt för den här gången. Miljoner tittare har följt vad som hänt på scenen – SVT:s fotograf Alma Bengtsson har följt showen även backstage. Se hennes unika bilder.

ANNONS
|

Det är ett stort gäng journalister som bevakar Melodifestivalen. Men tillgången till arenorna och artisterna är begränsad till speciella tider och platser. Men för SVT egna stillbildsfotograf Alma Bengtsson har det varit lättare att röra sig fritt och ta sina bilder såväl backstage som i andra vinklar runt scenen.

GP har sammanställt några av de mer unika bilderna som SVT lagt upp på sin speciella mediesajt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS